SUV
Hunter Pickup Patriot
Komercijalna
Profi Klasik Specijalna vozila Novosti Distributeri Servis Dijelovi Fabrika UAZ Kontakt
Naručite odmah Brošura Dodaci
UAZ Pickup
ZA POSAO...
POSAO
Za važne poslove potreban vam je asistent na kojeg se uvijek možete osloniti. UAZ Pickup, kombinirajući pouzdanost i sigurnost s prostranošću i praktičnošću, upravo je takav pomoćnik.
GRAĐEVINA
Trebate li brzo isporučivati teške građevinske materijale? UAZ PICKUP je savršeno rješenje: veliki teretni prostor sa bočnom stranom i legendarnim terenskim performansama u svim uslovima.
I AVANTURE
RIBOLOV
Da biste došli do glavnih mjesta za ribolov, potrebno je stvarno terensko vozilo. Sav vaš pribor za ribolov, čamac na napuhavanje i vaš ulov lako će stati u prtljažnik UAZ Pickupa pa ćete biti sigurni da je vaša kabina zaštićena.
LOV
UAZ PICKUP je pomoćnik na vašem lovu! Možete uzeti sve i više. Prtljažni prostor s prostranim zatvorenim kućištem može lako primiti vašu opremu, šator i psa.
ODREDIŠTE
VAŠEG IZBORA
UAZ Pickup je stabilnije vozilo zbog svoje proširene osnove točka, dok ga visina iznad ceste čini pravim terenskim vozilom. Ali, važno je takođe zapamtiti da je UAZ Pickup terensko vozilo sa karoserijom na okviru. Snažan okvir ljestvi štiti tijelo od udaraca kao i od uvrtanja i vlačnih opterećenja do kojih dolazi prilikom vožnje po neravnim cestama, vuče teške prikolice ili zaglavljenog vozila. Ovaj dizajn pomaže produžiti životni vijek automobila čak i u ekstremnim uvjetima rada.
KARAKTERISTIKE DIZAJNA OKVIRA
FRAME DESIGN
  1. Zaštita pri udaru
  2. Zaštita pri uvrtanju
  3. Zaštita pri istezanju
  4. Proporcionalna raspodjela opterećenja
  5. Proširenje resursa vozila
Eksterijer
Enterijer
Snaga
Dodaci
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE