SUV
Hunter Pickup Patriot
Komercijalna
Profi Klasik Specijalna vozila Novosti Distributeri Servis Dijelovi Fabrika UAZ Kontakt
Naručite odmah Brošura Dodaci
UAZ Patriot
ZA POSAO...
GRAD
Male saobraćajne trake i široke avenije, saobraćajne gužve i neiskusni vozači, komplikovano parkiranje u trgovačkim centrima i neočekivani manevri na putu, bez obzira kakve testove vam grad nudi, vaš UAZ Patriot će uvek biti u najboljem izdanju.
DUGE STAZE
Kada vozite svoj UAZ Patriot, vaše najduže putovanje postaje očaravajuće udobno putovanje kroz najslikovitije lokacije u zemlji.
I AVANTURE
OFF-ROAD
Stanje zemljanog puta u velikoj mjeri utiče na njegovu prohodnost, a u velikoj mjeri i na vremenske prilike. Međutim, za UAZ Patriot ništa od ovoga nije bitno, ono će vas odvesti do vašeg odredišta - bez obzira na sve.
TEŠKI OFF-ROAD
Terenska vožnja je često nezaboravna avantura, ali to ne može da podnese svako vozilo. UAZ Patriot je poznati terenski osvajač. Uz njega, uvijek možete biti sigurni u svoje sposobnosti.
OFF-ROAD ŠASIJA
UAZ Patriot je poznat po svojoj nenadmašnoj geometrijskoj prohodnosti. Pored visokih odbojnika i stalnog visokog razmaka od tla do kućišta osovine, važno je znati da je UAZ Patriot okvirni terenac. Snažni spar ram štiti tijelo vozila od udaraca, torzionih i vlačnih opterećenja, iskusan pri vožnji na neravnom terenu, vuči teške prikolice i/ili izvlači zaglavljeno vozilo. Ovaj dizajn omogućava rastezanje resursa u najtežim uslovima rada.
OSOBINE ŠASIJE
FRAME DESIGN
  1. Zaštita od udara
  2. Torziona zaštita
  3. Zatezna zaštita
  4. Proporcionalna raspodjela opterećenja
  5. Produženje resursa vozila
Eksterijer
Enterijer
POVJERENJE
Specijalna vozila
Snaga
Dodaci
Tehničke Karakteristike